У заблокованому Маріуполі загинули дві дівчинки-акторки, які грали у виставі театру – радник мера

У заблокованому Маріуполі загинули дві дівчинки-акторки, які грали у виставі театру – радник мера

Фото
Укрінформ
У заблокованому російськими загарбниками Маріуполі загинули дві дівчинки-акторки, які грали у виставі театру.

Як передає Укрінформ, про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в Телеграмі, опублікувавши фотографію дівчаток під час їхньої гри у театральній виставі.

«Війна забирає кращих. В Маріуполі загинули дві дівчинки, дві чарівні маленьких акторки Єлизавета та Соня. Які обидві грали Люссі у виставі маріупольського театру Концепція Люссі у "Лев, чаклунка, платтяна шафа" по книзі «Хроніки Нарнії», - написав Андрющенко.

Він додав, що у смерті цих дівчат є якийсь сумний символізм «з огляду на те, що Хроніки Нарнії народились у Лондонському метро під час бомбардувань нацистами Британії».

«Ми дуже співчуваємо родичам та близьким, та ніколи не забудемо талановитих янголят. Немає і не може бути пробачення окупантам. Помстимося», - наголосив радник міського голови.

Як повідомлялося, агресія росії спричинила у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Загарбники бомблять беззбройних мешканців, блокують гуманітарну допомогу.

Маріупольський міський голова раніше заявляв, що з початку російського вторгнення у місті загинули до 20 тисяч мирних жителів. За даними Головного управління розвідки МОУ, у Маріуполі зафіксовано перебування 13 російських мобільних крематоріїв для зачистки вулиць від тіл загиблих цивільних мешканців. Усіх потенційних свідків звірств загарбники намагаються ідентифікувати через фільтраційні табори та знищити.

Читайте також: Українські захисники показали дітей, які ховаються у бункерах «Азовсталі»

У заблокованому Маріуполі залишаються ще близько 120 тисяч мирних жителів. До війни у Маріуполі мешкало понад 446 тис. громадян.

Загарбники відбирають у маріупольців українські паспорти і силоміць вивозять до росії та ОРДЛО.

Маріуполь продовжують боронити бійці полку «Азов», українська морська піхота, мотострілки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-