На Донеччині через безпекову ситуацію всенощних великодніх богослужінь не буде

На Донеччині через безпекову ситуацію всенощних великодніх богослужінь не буде

Відео
Укрінформ
На Донеччині цього року через безпекову ситуацію у регіоні всенощних великодніх богослужінь не буде, але комендантська година буде скорочена.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павла Кириленко у своєму відеозверненні.

«Цього року всенощних великодніх богослужінь на території Донеччини не буде - не дозволяє безпекова ситуація, яка склалася в області. Адже росіяни будь-яке скупчення людей розглядають як мішень. Розумію бажання кожного прийти у цей день до храмів. Але зробити це можна буде або до 19:00, або з 05:00 ранку», - заявив очільник області.

Він зазначив, що лише на один день, 24 квітня, на який припадає свято Христового Воскресіння, комендантська година скорочена. Вона діятиме з 19 години 23 квітня до 5 ранку 24 квітня.

«Звертаюся до священників і мирян: дотримуйтеся комендантської години. Бережіть себе. І хай свято буде світлим, щасливим і безпечним», - наголосив Кириленко.

Читайте також: Міноборони закликає до особливої пильності на Великдень: імовірні провокації

Як повідомлялося, Донеччина постійно зазнає ударів з боку російської загарбницької армії різною зброєю із авіації, реактивних систем залпового вогню «Град», «Торнадо - С», танків, важкої артилерії.

З 24 лютого за вказівкою президента росії путіна почалося широкомасштабне вторгнення російських військ в Україну. Вони обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. Весь український народ повстав на боротьбу з ворогом та дає йому гідну відсіч.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-