Із Сєвєродонецька без «режиму тиші» вдалося евакуювати 30 людей

Із Сєвєродонецька без «режиму тиші» вдалося евакуювати 30 людей

Укрінформ
Із Сєвєродонецька на Луганщині без гуманітарних коридорів і без «режиму тиші» 23 квітня вдалося евакуювати 30 мирних мешканців, серед яких 15 лежачих хворих.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Близько 30 сєвєродончан евакуйовані сьогодні – із них 15 лежачих хворих. Представники Червоного Хреста щоденно перевіряють адреси, де можуть залишатися важкохворі або самотні люди. 13 таких осіб в Сєвєродонецьку вони заздалегідь підготували до евакуації. Ще двох лежачих сьогодні забрали разом із чотирма членами їх сімей. Також прямують до безпечних регіонів вісім сєвєродончан, які самостійно дісталися до місць зборів», - написав очільник області.

Як повідомлялося, Луганщина постійно зазнає ударів з боку російської загарбницької армії різною зброєю - системами залпового вогню «Торнадо - С», «Град», авіабомбами та ін. У регіоні зруйновано багато житлових будинків, об’єктів інфраструктури, навчальних закладів, пошкоджені всі лікарні.

Читайте також: «Призов» під дулом автомата: як уникнути мобілізації на окупованих територіях

За словами керівника Луганської ОВА, у регіоні станом на 19 квітня залишалося близько 70 тис. мирних мешканців, які відмовлялися евакуюватися.

Із Луганщини без гуманітарних коридорів і без «режиму тиші» 22 квітня вдалося евакуювати 70 мирних мешканців.

З 24 лютого за вказівкою президента росії путіна почалося широкомасштабне вторгнення російських військ в Україну. Вони обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. Весь український народ повстав на боротьбу з ворогом та дає йому гідну відсіч.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-