На Луганщині війська рф атакують - через обстріли в населених пунктах зруйновані всі комунікації

На Луганщині війська рф атакують - через обстріли в населених пунктах зруйновані всі комунікації

Укрінформ
На Луганщині російський агресор атакує, але несе втрати живої сили і військової техніки, бо ЗСУ успішно ці атаки відбиває.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у своєму відеозвернені.

«Залишається у нас стабільно напружена ситуація. Постійно орки намагаються атакувати в напрямку Попасної, Новотошковки, Рубіжної, Сєвєродонецька. Успіху особливого не мають, тому обстрілюють повністю все там… Наші хлопці відбивають всі їх атаки, залишають десятки трупів орків, ворожу техніку. Нічого у загарбників не виходить. Дай Боже, нічого і не вийде», - сказав очільник області.

Він зазначив, що ситуація з комунікаціями у населених пунктах Луганщини катастрофічна, і відновлювати майже нічого. Загарбники цілеспрямовано знищують житлові квартали міст.

Читайте також: У Попасній внаслідок артобстрілів загарбників загинули дві людини

За словами керівника ОВА, щоденна евакуація в області триває. Зараз на Луганщині працюють дві бригади волонтери, які вивозять маломобільне населення.

«Жодного евакуйованого до безпечних міст країни не покинуто напризволяще. Всі мають житло, їжу, ліки, медичну допомогу, одежу – все безкоштовно. Не вірте фейкам росіян, вони умисно хочуть посіяти паніку», - наголосив Гайдай.

Він також повідомив, що для тих, хто залишився, впродовж останніх днів завезли велику кількість продуктових наборів та зробили запаси.

Читайте також: росіяни вщент зруйнували станції екстреної медичної допомоги у Рубіжному і Попасній

Як повідомлялося, Луганщина постійно зазнає ударів з боку російської загарбницької армії різною зброєю - системами залпового вогню «Торнадо - С», «Град», авіабомбами та ін. У регіоні зруйновано багато житлових будинків, об’єктів інфраструктури, навчальних закладів, пошкоджені всі лікарні.

За словами керівника Луганської ОВА, у регіоні станом на 19 квітня залишалося близько 70 тис. мирних мешканців, які відмовлялися евакуюватися.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-