Житомиробленерго придбало для українських військових безпілотник «Лелека-100»

Житомиробленерго придбало для українських військових безпілотник «Лелека-100»

Укрінформ
Акціонерне товариство «Житомиробленерго» придбало для 30-ї окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького комплекс літальних безпілотних апаратів «Лелека-100».

Як передає Укрінформ, про це Житомиробленерго повідомляє у Фейсбуці.

«Житомиробленерго придбало комплекс літальних безпілотних апаратів "Лелека-100" для 30-тої окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького, військовослужбовці якої самовіддано нищать рашистських окупантів», - йдеться у повідомленні.

Раніше обленерго профінансувало придбання аналогічного комплексу для 95-ї окремої десантно-штурмової бригади.

БпЛА «Лелека-100» – український багатофункціональний безпілотний літальний апарат, що створений приватною компанією ТОВ «ВІК ДЕВІРО» (ТМ DeVIRo) для аеророзвідки та визначення точних географічних координат об’єктів у режимі реального часу. Комплекс прийнятий на озброєння Наказом Міноборони №114 від 11 травня 2021 року.

Читайте також: Рішення щотижня, поставки – щодня: зброя від США та союзників як фактор перемоги

24 лютого президент рф путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-