На Херсонщині російські загарбники відпустили двох затриманих мешканців Голої Пристані

На Херсонщині російські загарбники відпустили двох затриманих мешканців Голої Пристані

Укрінформ
На Херсонщині російські військові відпустили двох затриманих голопристанців – Івана та Дмитра Холодняків. Ще четверо мешканців міста лишаються у полоні, серед них і мер Голої Пристані.

Про це у Фейсбуці повідомив депутат міської ради Юрій Зеленін, передає Укрінформ.

«Російські військові досі перебувають у санаторії "Гопри". Міський голова та інші наші хлопці досі перебувають у полоні, Івана та Дмитра Холодняків учора випустили (всього 4 полонених)», - написав Зеленін.

Він додав, що наразі в місті лікарня та поліклініка працюють, місцевий автобус вийшов на лінію. Ринок теж працює. Всі в'їзди-виїзди у Голу Пристань без блокпостів.

Читайте також: Ворог продовжує обстрілювати звільнену частину Херсонщини та села біля Кривого Рогу

Як повідомляв Укрінформ, у місті Гола Пристань на Херсонщині 28 березня російські військові викрали міського голову Олександра Бабича, у місті проводили обшуки.

На Херсонщині загарбники блокують «зелені коридори» для постачання продовольства та ліків, евакуацію, викрадають активістів, керівників громад, депутатів. На тимчасово захопленій території регіону вичерпуються ресурси, зупинився бізнес.

Фахівці Міністерства цифрової трансформації створили для Херсонської області захищений чат-бот, який допоможе встановити долю зниклих мешканців регіону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-