У Каховці рашисти викрали ще двох місцевих мешканців

У Каховці рашисти викрали ще двох місцевих мешканців

Фото
Укрінформ
На Херсонщині у тимчасово захопленій Каховці російські загарбники викрали ще одного місцевого мешканця - Анатолія Чалого та Володимира Романова.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Каховська міська територіальна громада.

"Військовими рф було забрано мешканця нашого міста Анатолія Чалого", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що викрали чоловіка 19 квітня біля під'їзду його будинку у мікрорайоні Світлове. На цю мить його місцеперебування невідоме.

Фото: Каховська міська територіальна громада

Пізніше стало відомо, що сьогодні, 20 квітня, близько 11.00 години від під’їзду свого будинку по вул. Пушкіна, 67 військовими рф було викрадено Романова Володимира, 1971 року народження. Його місце перебування також невідоме.

Фото: Каховська міська територіальна громада

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники планують провести в Херсонській області так званий референдум за тією ж схемою, яку використали у 2014 році у Луганську та Донецьку, коли замість волевиявлення народу було створено лише картинку для російського телебачення.

Тим часом в області викрадають мирних мешканців, серед яких - журналісти, керівники громад, депутати, активісти. Фахівці Міністерства цифрової трансформації створили для Херсонської області захищений чат-бот, який допоможе встановити долю зниклих жителів регіону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-