На Житомирщині виявили уламки чергової російської ракети

На Житомирщині виявили уламки чергової російської ракети

Фото
Укрінформ
У Вільшанській громаді на Житомирщині серед поля виявили уламки російської ракети.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє поліція Житомирської області.

«Доба 19 квітня пройшла на Житомирщині спокійно. На території області не було повітряних тривог. Ситуація в регіоні контрольована... Працівники відділення поліції № 5 (м. Чуднів) працювали на місці виявлення уламків ракети на полі у Вільшанській громаді», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що станом на 20 квітня правоохоронці розпочали 375 кримінальних проваджень за фактами вчинення воєнних злочинів російським агресором на території Житомирщини. У 177 випадках дії ворога кваліфіковані за ст. 110 (Посягання на територіальну цілісність і недоторканість України) Кримінального кодексу України, ще 163 факти стосується порушення законів і звичаїв війни (ст. 438 КК України), а 31 – за ст. 111-1 (Колабораційна діяльність), у яких 16 фігурантам вже оголошені підозри. Досудове розслідування здійснюють уповноважені органи.

24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинить спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-