У Сєвєродонецьку ворожими обстрілами зруйновані будинки, з-під завалів дістали двох осіб

У Сєвєродонецьку ворожими обстрілами зруйновані будинки, з-під завалів дістали двох осіб

Фото
Укрінформ
У Сєвєродонецьку тривають ворожі обстріли мирного населення, з-під завалів врятовано двох мирних мешканців міста.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«У Сєвєродонецьку тривають обстріли мирного населення… Якщо у Гірському росіяни пошкодили лише декілька автомобілів, то у Сєвєродонецьку знов є руйнування домівок. Зранку співробітники ДСНС організували пошуково-рятувальні роботи – з-під завалів евакуйовані два громадянина. Роботи тривають», - написав очільник області.

Читайте також: «Жодної зради тут немає»: Гайдай пояснив, чому ЗСУ відійшли від Кремінної

Він також зазначив, що рятувальникам вдалося ліквідувати всі загоряння у Новодружеську, обстріляному російськими загарбниками. Бо вночі там сталося руйнування і займання низки будівель, зокрема житлових будинків та господарчих споруд.

Як повідомлялося, Луганщина постійно зазнає ударів з боку російської загарбницької армії різною зброєю - системами залпового вогню «Торнадо - С», «Град», авіабомбами та ін. У регіоні зруйновано багато житлових будинків, об’єктів інфраструктури, навчальних закладів, пошкоджені всі лікарні.

24 лютого президент росії путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-