москва розпочала «чистки» керівників «лнр» - розвідка

москва розпочала «чистки» керівників «лнр» - розвідка

Укрінформ
На фоні невдач на фронті москва розпочала “чистки” керівників так званої “лнр”.

Як передає Укрінформ, про це Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє у Фейсбуці.

"За отриманою ГУР МО України інформацією, “міністр внутрішніх справ "лнр" генерал-майор” Корнет Ігор Олександрович, 29.04.1973 р. н., заарештований співробітниками фсб росії та на теперішній час утримується в слідчому ізоляторі фсб в Ростові на Дону", - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що арешт “міністра внутрішніх справ лнр” викликав негативну реакцію з боку силових структур та політичного керівництва “республіки”, які оцінюють це як початок змін у силовому блоці квазі-держави. Однак, з боку голови “лнр” Леоніда Пасічника прикладаються всі зусилля для звільнення Корнета з під арешту та відновлення на посаді.

Як підкреслюють в ГУР, таким чином, “чистки” в політичному керівництві так званій "лнр" свідчать про визнання москвою неспроможності виконувати поставлені завдання керівниками квазіутворення в умовах ведення війни з Україною.

Читайте також: Серед військових рф зростає кількість офіційних «відмовників» - розвідка

"За рахунок кадрових змін та залякування керівництва квазіреспубліки, росія намагається в максимально зжаті строки налагодити ефективну роботу по мобілізації людського ресурсу на тимчасово окупованих територіях Луганської області для швидкого заміщення втрат в частинах і підрозділах 2 АК російських окупаційних військ та продовження ведення бойових дій проти України", - підкреслили у розвідці.

Як повідомляв Укрінформ, у тимчасово захопленій рф Горлівці карають російських командирів, які не укомплектували особовим складом свої підрозділи для війни в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-