На Харківщині ремонтують інфраструктуру і прибирають завали

На Харківщині ремонтують інфраструктуру і прибирають завали

Фото
Укрінформ
У Харківській області продовжується відновлення пошкодженої російськими військами інфраструктури, електропостачання та прибирання завалів.

Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Харківщина, 19.04.22. Регіон не припиняє відбудову своєї інфраструктури», - зазначив він.

Тимошенко розповів, що в місті Дергачі відновлено електропостачання 1 500 споживачам, у селищі Велика Рогань заживлено 220 будинків, у селі Мала Рогань теж йдуть роботи з відновлення електроенергії.

Крім того, він поінформував, що в Харкові розчищають вулиці та прибирають завали в Київському, Московському, Шевченківському та Немишлянському районах, проводять ремонтні роботи на пошкоджених трубопроводах в Основ'янському, Шевченківському, Московському, Новобаварському та Київському районах.

Заступник ОП додав, що у Шевченківському та Немишлянському районах обласного центру почали прибирання парків.

Як повідомлялося, у Харкові внаслідок обстрілів російськими військами 19 квітня загинули три людини, 21 особа зазнала поранень.

24 лютого розпочалося повномасштабне вторгнення російських військ в Україну. Вони обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Фото: Телеграм/Кирило Тимошенко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-