Київстар повернув зв’язок ще сім населених пунктів

Київстар повернув зв’язок ще сім населених пунктів

Укрінформ
За минулий тиждень фахівці компанії "Київстар" повернули зв’язок у семи населених пунктах.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Держспецзв’язку у Телеграмі.

«Ремонтні бригади відновили роботу 49 базових станцій та замінили понад 3,5 км оптоволокна», - йдеться в повідомленні.

За запитом Львівської міської ради Національний центр оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій (НЦУ) спільно з ПрАТ «Київстар» підключили ще одну сирену цивільного захисту до інтернету. Завдяки цьому більше львів’ян та гостей міста зможуть оперативно отримувати оповіщення.

Аварійна бригада Укртелекому усунула пошкодження волоконно-оптичної лінії зв’язку в Чернігівській області. Фахівці провели необхідні роботи протягом лічених годин і відновили надання ІР-послуг для абонентів міста Ічня.

Читайте також: Держспецзв'язку обіцяє доступ до Starlink усім охочим

Також, фахівці НЦУ та інтернет-провайдери заблокували низку каналів доступу до мережі інтернет, які окупанти використовували для власних цілей.

Представники НЦУ продовжують координацію дій мобільних операторів з відновлення роботи базових станцій на звільнених від окупантів територіях. Завдяки спільним діям було відновлено покриття в смт Димер Київської області.

Як повідомляв Укрінформ, відновлення зв'язку та інтернет-покриття на звільнених територіях триває безперервно.

24 лютого 2022 року росія неспровоковано напала на Україну, почала масовані бомбардування мирних міст та селищ,. Російські війська розв’язали масовий терор на тимчасово окупованих територіях. Збройні Сили України та Сили територіальної оборони чинять запеклий опір російським загарбникам та завдають їм величезних втрат. На боротьбу з агресором піднявся весь народ України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-