Загарбники ввели комендантську годину на ЗАЕС і спецперепустки для працівників

Загарбники ввели комендантську годину на ЗАЕС і спецперепустки для працівників

Укрінформ
У місті Дніпрорудне (поблизу Енергодара) для працівник атомної станції загарбники вводять спеціальні перепустки та окрема комендантська година.

Про це у Фейсбуці повідомив речник ЗОВА Іван Арєф’єв, передає Укрінформ.

“Окупанти в Дніпрорудному вводять свої правила. Для працівників АЕС комендантську годину ввели з 23:00 до 5:00 і зобов'язують їх отримувати спеціальні перепустки”, - зазначив він.

Для решти населення комендантська година триває з 20:00 до 6:00. Порушникам погрожують ув'язненням в ізоляторі. У сусідньому населеному пункті - Кам'янсько-Дніпровської громади окупанти за порушення правил громадського порядку та комендантської години погрожують людям ув'язненням на 15 діб і громадськими роботами.

Читайте також: Російські військові завдали шкоди Запорізький АЕС на 18,3 мільярда

Водночас повідомляється, що у Запоріжжі патрульна поліція та поліція охорони за час комендантської години затримала та доставила до підрозділів поліції 20 осіб. Всіх затриманих перевірено співробітниками СБУ.

Як повідомлялося, ЗАЕС перебуває під контролем військових рф. На території атомної станції також знаходяться співробітники росатому. Станція була захоплена в ніч на 4 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-