На Запоріжжі загарбники викрали рятувальника та поліцейських

На Запоріжжі загарбники викрали рятувальника та поліцейських

Укрінформ
В Токмаку, Бердянську та Мелітополі окупаційні військові викрали рятувальника та двох правоохоронців, а також відомо про катування полоненого українського військового.

Про це у Фейсбуці повідомив речник ОВА Іван Арєф’єв, передає Укрінформ.

«До Мелітопольської багатопрофільної лікарні інтенсивних методів лікування під конвоєм російських військових доставили полоненого солдата ЗСУ. Хлопця катували і знущалися з нього так, що він спробував порізати собі вени. Лікарям довелося оперувати бійця під дулами автоматів», - зазначив речник ЗОВА.

За його інформацією, після операції конвой російських військових одразу відвіз українського полоненого у невідомому напрямку.

Також зазначається, що жителька міста Токмак повідомила про те, що вночі російські військові проникли до її будинку та викрали чоловіка — співробітника поліції. Його вивезли в невідомому напрямку.

«Окупанти на блокпосту незаконно затримали та вивезли в невідомому напрямку інспектора групи реагування Бердянського РВП, старшого лейтенанта поліції. А у місті Мелітополь за адресою проживання окупанти викрали співробітника ДСНС та вивезли у невідомому напрямку», - йдеться у дописі.

Читайте також: На Донеччині тривають бої в районі Лимана, росіяни обстрілюють міста із артилерії та "Градів"

Як повідомлялось, станом на 18 квітня в області було зареєстровано 155 фактів про викрадення людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-