На Донеччині тривають бої в районі Лимана, росіяни обстрілюють міста із артилерії та

На Донеччині тривають бої в районі Лимана, росіяни обстрілюють міста із артилерії та "Градів"

Укрінформ
У Донецькій області тривають важкі бої в районі Лимана, російські війська ведуть обстріли населених пунктів з артилерії та "Градів".

Як передає Укрінформ, про це ідеться у зведеній інформації обласних військових адміністрацій про ситуацію в регіонах України станом на 8:00.

На Донеччині росіяни ведуть обстріли з артилерії та "Градів" Авдіївки, Мар'їнки, Торецька, Нью-Йорка, Вугледара. Інформація щодо руйнувань та постраждалих уточнюється. За добу чотири людини загинули, п'ятеро поранені. В Маріуполі ситуація залишається без змін.

У Луганській області бої точаться у середмістях Кремінної та Попасної. Проте Збройні сили України зберігають контроль над цими територіями. Майже уся інфраструктура зруйнована. Вночі потужних обстрілів не було. 18 квітня чотири людини загинули, 9 були поранені.

На Дніпропетровщині, крім повітряних тривог вночі, ворог обстрілював із "Градів" населені пункти на межі з Херсонщиною. Без постраждалих. Вранці спокійно.

У Харкові усю ніч лунали тривоги, російські війська вели обстріли житлових районів. Активізувалися бої в Ізюмському напрямку. За добу на Харківщині 15 поранених, п'ятеро людей загинули.

На Херсонщині вибухи та артобстріли по всій території. Найбільш критична ситуація на межі Миколаївської та Дніпропетровської областей (Станіславська, Чорнобаївська, Високопільська, Нововоронцовська і Великоолександрівська територіальні громади). Інформація про руйнування та постраждалих наразі відсутня. У багатьох населених пунктах гуманітарна криза, ситуація стабільно важка.

Вночі російські загарбники обстріляли Миколаїв із систем залпового вогню. Спалахнула пожежа в житловому будинку. Зафіксована велика кількість нездетонованих касетних боєприпасів, працюють рятувальники ДСНС. Також ворог обстріляв села Лимани, Галициново, Балобанівка. Пошкоджені лінії електропередач та газу. Інформація уточнюється. Попередньо, постраждалих немає.

Читайте також: У Донецькій та Луганській областях ЗСУ минулої доби відбили сім ворожих атак

Водночас відносно спокійно ніч минула у Волинській, Закарпатській, Рівненській, Кіровоградській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Чернівецькій, Львівській, Одеській, Запорізькій, Вінницькій, Тернопільській, Київській, Полтавській, Житомирській, Черкаській, Сумській та Чернігівській областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-