На Дніпропетровщині ракети рф влучили у цивільну та залізничну інфраструктуру

На Дніпропетровщині ракети рф влучили у цивільну та залізничну інфраструктуру

Укрінформ
Загарбники атакували Синельниківській, Павлоградський та Криворізький райони Дніпропетровщини, є постраждалі та загиблі.

Про це під час брифінгу сказала головний фахівець відділу з’вязків із ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області Дарина Цуркань, передає Укрінформ.

"Вранці обстрілам піддався Синельниківський район. О 6:15 до Служби порятунку надійшло повідомлення про влучення ракети в об'єкт цивільної інфраструктури. Там сталася пожежа, яку вже загасили. Є двоє постраждалих", - зазначили вона.

Читайте також: російські загарбники вдарили по Дніпропетровщині, 60% ракет збила ППО

Крім того, вранці ворог завдав два удари по Павлоградському району, унаслідок чого повністю зруйнувано залізничну інфраструктуру. Постраждалих та загиблих немає.

КВ ДСНС додали, що напередодні ворог з градів обстріляв цивільну інфраструктуру Криворізького району. Вогонь вівся зі сторони Херсонської області.

Читайте також: Агресори обстріляли Криворізький район Дніпропетровщини

"Зафіксовано 7 місць, куди влучили снаряди, пошкоджені 5 будинків, господарські споруди та 3 автомобілі. На одному з подвір'їв знайдено 19 воронок від ракет, є загиблий", - прокоментували рятувальники.

Зазначається, що під час обстрілу чоловік, який перебував на відкритій території, отримав важку мінно-вибухову травму ноги.

Читайте також: У Кремінній військові рф обстріляли цивільну машину: четверо загиблих, один поранений

Як повідомляв Укрінформ, у Львові внаслідок ракетних ударів загинуло шестеро людей, ще 11 постраждало, серед них дитина. За інформацією Повітряного командування «Захід», у понеділокі вранці відбулося чотири ракетні удари по Львову. Три – по об‘єкті військової інфраструктури. Один – по шиномонтажу. Кілька ракет влучили біля Головного залізничного вокзалу Львова, постраждалих серед пасажирів та залізничників немає.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-