На Харківщині ремонтують дороги, щоб можна було доставляти гуманітарні вантажі

На Харківщині ремонтують дороги, щоб можна було доставляти гуманітарні вантажі

Фото
Укрінформ
У Харківській області проводяться роботи з відновлення інфраструктури, яка зазнала руйнувань або пошкоджень унаслідок дій російських загарбників, зокрема дорожньої.

Про це заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Дороги Харківщини – це стратегічні логістичні маршрути для доставки гуманітарних вантажів. Дорожники регулярно проводять аварійний ремонт автошляхів у містах влучання ворожої артилерії», - зазначив Тимошенко.

За його словами, у визволених селищах Вільхівка і Мала Рогань відновили електропостачання у 140 споживачів. У селищі Мала Данилівка роботи з електропостачання виконані на 100%.

Крім того, проведені ремонтні роботи на частині газопроводів у селах Ємці, Шовкопляси та Велика Рогань.

Посадовець зауважив, що комунальники Харкова проводять санітарне очищення вулиць.

"У Чугуєві робота з відновлення триває 24/7: відремонтували частину водопровідних мереж, відбуваються планові ремонтні роботи на котельні, приводять до ладу будинки, що постраждали від бойових дій. З траси M-03 від Харкова до звільненого Чугуєва вивезли 30 одиниць понівеченого військового та цивільного транспорту", - повідомив заступник глави ОП.

Читайте також: У Харкові звалили пам’ятник Жукову

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Загарбники влаштували масовий терор на тимчасово зайнятих територіях.

Фото: Телеграм Кирила Тимошенка

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-