Проблеми з водою у Миколаєві вирішуються,

Проблеми з водою у Миколаєві вирішуються, "другого Маріуполя" не буде - Кім

Відео
Укрінформ
Проблеми з водопостачанням Миколаєва, що розпочалися 12 квітня, поступово вирішуються, допомога надходить з інших областей України.

Про це сказав у відеозверненні очільник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, повідомляє Укрінформ.

"Так чи інакше полагодимо (водопровід - ред.). І все одно вода їде, будуть свердловини буритись - вода буде", - запевнив він.

За його словами, інші області відгукнулися на проблему Миколаєва та надсилають очисні й опріснювальні системи, водовозки. Очікується, що найближчим часом буде забезпечено або половину від потреб міста, або водопостачання відновиться на попередньому рівні.

"У будь-якому випадку ми будемо з водою, ми не Маріуполь, у нас купа тилу, купа каналів... Але кілька днів треба потерпіти", - зазначив Кім.

Читайте також: На Миколаївщині ворог активізує бойові дії та намагатиметься відновити наступ

Як повідомляв Укрінформ, водопостачання у Миколаєві було призупинено 12 квітня без попередження. Спочатку повідомлялося, що на ремонт електроживлення насосів піде не більше доби. Пізніше "Миколаївводоканал" попередив, що ремонтні роботи триватимуть "невизначений час". У місті здійснюється підвезення технічної води, функціонує низка пожежних гідрантів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-