На Львівщині попрощалися із трьома авіаторами, які в перші дні війни загинули на Київщині

На Львівщині попрощалися із трьома авіаторами, які в перші дні війни загинули на Київщині

Укрінформ
У Бродах Львівської області 16 квітня відбулася прощальна церемонія з полеглими в боротьбі за незалежність України авіаторами 16 окремої бригади армійської авіації «Броди».

Про це повідомили у Фейсбуці на сторінці 16 ОМБ, передає Укрінформ.

«16 квітня у Бродах відбулася прощальна церемонія з полеглими в боротьбі за незалежність України авіаторами 16 окремої бригади армійської авіації «Броди». Віддати шану Героям та підтримати рідних у скорботі прийшли жителі Бродівської громади, побратими та друзі захисників», - ідеться у повідомленні.

28 лютого 2022 року екіпаж вертольоту Мі-8 виконував польотне бойове завдання з відбиття збройної агресії російської федерації. Поблизу населеного пункту Макарів Бучанського району Київської області у вертоліт влучила ворожа ракета. Зв'язок з екіпажем був втрачений. Лише після звільнення Київської області від загарбника вдалося забрати тіла захисників. Екіпаж вертольоту Мі-8: полковник Григор’єв Олександр Олександрович, 1983 р.н.; капітан Нестерук Дмитро Миколайович, 1997 р.н.; старший лейтенант Гнатюк Василь Андрійович, 1999 р.н.

Командування та особовий склад бригади висловили щирі співчуття рідним, близьким та побратимам загиблих Героїв.

Поховали авіаторів на головному Бродівському кладовищі.

24 лютого президент росії путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-