До Львова привезли 16 поранених дітей зі сходу України

До Львова привезли 16 поранених дітей зі сходу України

Фото
Укрінформ
У лікарні Львівщини привезли 16 поранених дітей зі сходу України, троє з них отримали травми під час обстрілів Краматорського вокзалу.

Про це 17 квітня кореспонденту Укрінформу повідомила пресслужба лікарні Львівщини.

«16 поранених діток зі Сходу доправили напередодні до Львова медичним потягом. Найменшій дитинці - 9 місяців, найстаршій - 17 років. Дітки мають різні травми, серед яких - уламкові. Переважна більшість - у стані середньої важкості», - зазначили в лікарні.

До Львова привезли 16 поранених дітей зі сходу України / Фото пресслужби лікарні

У пресслужбі зауважили, що троє з евакуйованих дітей зазнали травм на вокзалі в Краматорську. Є родина з чотирма маленькими дітками, які потрапили в ДТП, коли тікали з Донеччини. На жаль, їхня старша донька (6 років) померла.

Читайте також: Уряд посилив захист дітей, які залишились без батьківського піклування

Як повідомляв Укрінформ, в Україні внаслідок дій військовослужбовців російської федерації загинули 202 дитини та більше ніж 361 поранено. Згідно з отриманими ювенальними прокурорами даними, найбільше постраждало дітей у Донецькій області - 117, Київській - 106, Харківській - 89, Чернігівській - 54, Херсонській - 41, Миколаївській - 40, Луганській - 36, Запорізькій - 23, столиці - 16, Сумській - 16, Житомирській - 15.

За даними Міністерства охорони здоров`я, внаслідок збройної агресії росії 174 дитини проходять лікування в закладах охорони здоров’я.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-