На Донеччині вночі ворог безрезультатно спробував наступати поблизу Мар'їнки й Красногорівки

На Донеччині вночі ворог безрезультатно спробував наступати поблизу Мар'їнки й Красногорівки

Укрінформ
У Донецькій області вночі російські війська здійснили безуспішну спробу наступу поблизу Мар'їнки й Красногорівки.

Як передає Укрінформ, про це ідеться у зведеній інформації обласних військових адміністрацій про ситуацію в регіонах України станом на 8:00.

У Мар'їнці внаслідок ворожого обстрілу одна цивільна людина загинула. Росіяни обстрілюють Авдіївку, Торецьк, Очеретинську громаду. Є руйнування інфраструктурних об'єктів. В Маріуполі ситуація без змін.

Ситуація у Харківській області стабільно важка, активні бої тривають в Ізюмському напрямку. Жителів Лозової та Барвінкового закликають евакуюватися. Всього за добу ворог здійснив понад 20 ударів із РСЗВ, артилерії, а також один ракетний удар.

На Луганщині вчора, окрім пошкоджених упродовж дня інфраструктурних об'єктів, зафіксоване влучання у Лисичанську лікарню та нафтопереробний завод. Вночі російські війська здійснили потужний обстріл житлових кварталів Сєвєродонецька, зранку — артобстріл Кремінної, щонайменше одна людина поранена. Позиційні бої ведуться у Попасній та Рубіжному.

Читайте також: На Луганщині зараз залишається ще близько 70 тисяч мирного населення - Гайдай

Вибухи та обстріли тривають по всій Херсонській області, також обстріли лунали в Херсоні. Інформація про руйнування і постраждалих наразі відсутня. В області у багатьох населених пунктах гуманітарна криза, ситуація загострюється.

На Миколаївщині вночі лунала повітряна тривога. Зранку у Миколаєві пролунав вибух, деталі з'ясовуються. Вчора протягом дня росіяни обстрілювали райони області.

Читайте також: У Миколаєві найближчим часом не буде централізованого водопостачання

Водночас відносно спокійно ніч минула у Волинській, Закарпатській, Рівненській, Кіровоградській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Чернівецькій, Львівській, Одеській, Запорізькій, Вінницькій, Тернопільській, Дніпропетровській, Полтавській, Житомирській, Черкаській, Чернігівській областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-