У Харкові загасили пожежу на підприємстві, частину продукції вдалося врятувати - ДСНС

У Харкові загасили пожежу на підприємстві, частину продукції вдалося врятувати - ДСНС

Укрінформ
В Індустріальному районі Харкова рятувальники ліквідували пожежу на підприємстві, яка виникла через ворожі обстріли, значну частину продукції вдалося врятувати.

Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій у Телеграмі, передає Укрінформ.

"За добу з 16 по 17 квітня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС продовжували виконувати службові обов’язки в умовах воєнного часу і здійснили 31 оперативний виїзд, з яких 11 - на гасіння пожеж спричинених ворожими обстрілами. Найбільша з таких виникла на території одного з підприємств, що в Індустріальному районі Харкова", - йдеться у повідомленні.

У ДСНС поінформували, що горіли дерев'яні піддони та пластикова тара на площі близько 6000 кв.м. Ліквідовували пожежу 12 відділень ДСНС. Вогнеборцям вдалось врятувати значну частину продукції підприємства, а також запобігти розповсюдженню полум'я на поруч розташовані об'єкти.

Читайте також: На Харківщині повідомили про підозру подружжю колаборантів

Щодо пожежі, яка сталася 16 квітня в адміністративно-офісній будівлі в Основ’янському районі Харкова, інформують про двох загиблих (напередодні повідомлялося про одного).

Як повідомляв Укрінформ, пожежа в адміністративній будівлі, що сталася внаслідок ворожого обстрілу в Основ’янському районі Харкова, виникла приблизно о 11:30 і була ліквідована о 14:37. Горіли конструктивні елементи п’ятиповерхової будівлі на загальній площі близько 1500 кв.м, а також 9 автівок. Внаслідок вибуху будівля зазнала серйозних руйнацій. Постраждало 18 людей, вдалося евакуювати 65 осіб із пошкодженої та сусідніх будівель, а також житлових будинків поруч.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-