Харківські рятувальники ліквідували масштабну пожежу після ворожого обстрілу

Харківські рятувальники ліквідували масштабну пожежу після ворожого обстрілу

Фото, відео
Укрінформ
У Харкові рятувальники ліквідували масштабну пожежу після обстрілу російськими військами.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ДСНС у Фейсбуці.

Зазначається, що 16 квітня об 11:36 на номер “101” надійшло повідомлення про пожежу в адміністративній будівлі, що сталася внаслідок ворожого обстрілу в Основ’янському районі Харкова. Горіли конструктивні елементи п’ятиповерхової адміністративної будівлі на загальній площі близько 1500 кв. м, а також 9 автівок. Внаслідок вибуху будівля зазнала серйозних руйнацій.

Попередньо, загинула одна людина та постраждало ще 18 людей. На місці працювало близько 50 осіб особового складу та 9 одиниць техніки ДСНС. Вдалось евакуювати 65 осіб із пошкодженої та сусідніх будівель, а також житлових будинків, що знаходяться поруч.

Пожежу локалізовано о 12:18 та ліквідовано - о 14:37.

Харківські рятувальники ліквідували масштабну пожежу після ворожого обстрілу / Фото: ДСНС

Як повідомляв Укрінформ, у суботу, 16 квітня, ракета російських загарбників знову влучила в один із центральних районів Харкова. Загинула одна та поранені 18 людей.

Напередодні, 15 квітня, у Харкові внаслідок обстрілу військами рф загинули десять мирних жителів, серед них 7-місячна дитина. Ще 35 людей поранено. Пошкоджено та зруйновано кілька житлових будинків.

Читайте також: На Харківщині загарбники не дозволяють нагодувати корів на фермах

24 лютого президент росії путін оголосив початок повномасштабного вторгнення в Україну. російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-