У Рівне переїжджає онкодиспансер з Луганщини

У Рівне переїжджає онкодиспансер з Луганщини

Укрінформ
Через військову агресію росії проти України Луганський обласний клінічний онкодиспансер переїжджає до Рівного.

Про це у Фейсбуці повідомив голова Рівненської ОВА Віталій Коваль, передає Укрінформ.

«Що таке Луганський онкодиспансер для нас? Це 160 осіб медичного персоналу, фахівці та обладнання високого рівня. В синергії із Рівненським протипухлинним центром ми зможемо підвищити рівень надання відповідних послуг і нашим землякам, і внутрішнім переселенцям. Така вона, нова реальність. Об’єднуємося заради майбутнього України», - написав Коваль.

Він нагадав, що у 2014 році через початок бойових дій на сході України Луганський обласний клінічний онкодиспансер переїхав з Луганська до Кремінної. І ось тепер ще одна релокація цього медичного закладу.

За останніми даними обласної військової адміністрації, на Рівненщину надійшло майже триста заявок із потерпілих районів для можливого розташування евакуйованих підприємств. 70 заявок наразі вже опрацьовуються.

Читайте також: На Львівщину переїжджають два великі машинобудівні підприємства

Як повідомляв Укрінформ, у безпечні локації вже переміщено 220 підприємств, 90 з них вже працюють. Українські підприємства, які знаходяться у зоні активних бойових дій, можуть отримати державну допомогу в переміщенні своїх потужностей на західну Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-