Поліція має імена понад 250 військових рф, які перебували на Київщині

Поліція має імена понад 250 військових рф, які перебували на Київщині

Укрінформ
Українські правоохоронці встановили імена вже більш як 250 російських військових, які перебували на території Київської області та вчиняли злочини проти мирних громадян. 

Про це розповів на брифінгу начальник головного управління Нацполіції у Київській області Андрій Нєбитов, передає кореспондент Укрінформу.

«У нас дуже класно працюють і СБУ, і розвідка, і військова розвідка, які встановлюють ті підрозділи з поіменним списком, які перебували на окупованих територіях, які вчиняли злочини проти мирних громадян. І в поліції Київської області вже є (інформація про - ред.) про понад 250 осіб із збройних сил рф, які перебували на території Київської області», - зазначив він.

Читайте також: Загарбники у Маріуполі почали ексгумацію похованих у дворах тіл - замітають сліди злочинів

Серед іншого, уточнив Нєбитов, у поліції є навіть деякі списки, де зазначені члени родин цих російських військових та їхні адреси проживання. «І це, звичайно, буде допомогою слідчим при оголошенні підозр і оголошенні цих осіб у міжнародний розшук», - додав він. 

Як повідомляв Укрінформ, раніше Головне управління розвідки Міністерства оборони України оприлюднило список російських військових зі Пскова, які скоювали воєнні злочини проти мирного населення у Бородянці Київської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-