У всіх лікарнях Херсона відкрили пункти видачі ліків

У всіх лікарнях Херсона відкрили пункти видачі ліків

Укрінформ
У кожній лікарні тимчасово окупованого Херсона відкрито пункт видачі ліків, доставлених волонтерськими організаціями.

Про це у Фейсбуці написав міський голова Херсона Ігор Колихаєв, передає Укрінформ.

Водночас, за його словами, щоб отримати необхідний медпрепарат, потрібно залишити заявку на нього своєму сімейному або іншому лікарю. Тільки так можна розуміти потребу та закривати її в міру можливості, зазначив Колихаєв.

Коли препарат буде наявний, його можна буде отримати в пункті видачі лікарні, показавши направлення свого лікаря.

Читайте також: Загарбники блокують роботу гуманітарних хабів на Херсонщині

Інакше це працювати не буде, наголосив міський голова. Таким чином, міська влада Херсона хоче зупинити вакханалію з космічними цінами та спекуляцією.

Колихаєв підкреслив: якщо лікарі не мають потрібного препарату, то його дійсно поки що немає. Проте, херсонці, якщо не знайшли розуміння зі своїм сімейним лікарем, можуть звернутися до завідувача поліклініки або директора лікарні, зазначив міський голова.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині загарбники блокують «зелені коридори» для постачання продовольства та ліків, евакуацію, викрадають активістів, керівників громад, депутатів. На тимчасово захопленій території регіону вичерпуються ресурси, зупинився бізнес.

Читайте також: На Херсонщині російські загарбники викрали батька загиблого морпіха

У Херсоні російські окупанти захопили гуманітарний хаб, організований для допомоги херсонцям та медзакладам. Вони відібрали медикаменти, які намагалися завезти до Херсона волонтери.

Російські загарбники викрадають мирних жителів Херсонщини, серед яких журналісти, керівники громад, депутати, активісти.

Фахівці Міністерства цифрової трансформації створили для Херсонської області захищений чат-бот, який допоможе встановити долю мешканців регіону.

Міжнародний комітет Червоного Хреста закликають направити представників для надання гуманітарної допомоги незаконно затриманим мирним громадянам у Херсонській області, фіксації їх місць перебування, сприяння припиненню тортур та якнайшвидшому звільненню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-