У 15 регіонах поновили навчання всі заклади профтехосвіти - Шкарлет

У 15 регіонах поновили навчання всі заклади профтехосвіти - Шкарлет

Укрінформ
Освітній процес у закладах професійної, фахової та вищої освіти відновлений у тих регіонах, де це можливо та дозволяє безпекова ситуація.

Про це повідомив міністр освіти та науки Сергій Шкарлет у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Станом на 14 квітня 2022 року всі заклади професійної (професійно-технічної) освіти 15 регіонів України повністю поновили навчання. Частково продовжено освітній процес у профтехах 10 областей», - написав Шкарлет. 

Він зазначив, що у 24 регіонах заклади фахової передвищої освіти здійснюють навчання за дистанційною або змішаною формою. Лише в одній області є ЗФПО, що тимчасово не працюють.

Читайте також: В Україні на вступне тестування зареєструвалися понад 320 тисяч осіб

Щодо роботи закладів вищої освіти, то, за словами міністра, у кожному регіоні України вони здійснюють освітній процес за дистанційною або змішаною формою, а також за режимом консультації та самостійної роботи студентів. Лише у двох регіонах є заклади, які вимушено продовжують перебувати на канікулах. Кількість закладів, що здійснюють освітній процес, поступово збільшується. Все залежить від безпекової ситуації в регіоні.

Як повідомляв Укрінформ, на сьогодні повністю зруйновані 88 закладів освіти, частково отримали пошкодження 869 закладів. 33 заклади вищої, професійної вищої освіти вимушено залишили місця постійної дислокації та переїхали для організації освітнього процесу на інші території.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-