Струс мозку та перелом ребер: рашисти після знущань відпустили жителя Каховки

Струс мозку та перелом ребер: рашисти після знущань відпустили жителя Каховки

Укрінформ
На Херсонщині російські загарбники після кількаденних знущань відпустили жителя Каховки Олега Кожем'якіна, який перебував у полоні з 2 квітня.

Про це повідомляє у Фейсбуці пресслужба Каховської міської тергромади, передає Укрінформ.

"Кожем'якін Олег, якого 02.04 забрали військові рф, вже вдома", - йдеться у повідомленні.

У поширеному пресслужбою Каховської міськради матеріалі медіаклубу "Європростір" зазначається, що з ветерана АТО і колишнього депутата міськради Олега Кожем'якіна окупанти знущалися 10 днів.

Читайте також: На Запоріжжі в заручниках залишаються 69 людей, з яких 13 - представники влади

"13 квітня Олег звертався по допомогу лікарів. У нього діагностували струс мозку, перелом ребер. Також у нього вибиті зуби. Стан його такий, що Олега одразу й не впізнати – так його били", – на умовах анонімності розповів співробітник місцевої лікарні.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсонській області поширена практика викрадення загарбниками мирних жителів області, серед яких журналісти, керівники громад, депутати, активісти. Людей тримають у тюремних камерах у Херсоні. Доля багатьох досі невідома.

Читайте також: На Херсонщині окупанти викрали ще одного депутата обласної ради

Раніше міський голова Херсона Ігор Колихаєв заявив, що у Херсоні російським військовослужбовцям злили інформацію про усіх активістів, а також українських захисників, які були в Донецьку та Луганську.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-