В Одесі демонтували вказівники на російські міста

В Одесі демонтували вказівники на російські міста

Фото, відео
Укрінформ
В Одесі на Думській площі з Пам'ятного знаку демонтували вказівники на п'ять міст російської федерації, які раніше вважалися "побратимами" чи "партнерами".

Про це повідомила в Телеграмі пресслужба Одеської міськради, передає Укрінформ.

"Це остаточна крапка у тих відносинах, які будувалися десятиліттями, але були зруйновані в 2014 році російською агресією", - зазначив в.о. заступника міського голови Олег Бриндак.

Він наголосив, що в серці кожного одесита факт розриву з росією як країною-агресором вже здійснився, а демонтаж покажчиків на п'ять російських міст формально довершив цей процес.

В Одесі демонтували вказівники на російські міста / Фото: Ніна Ляшонок, Укрінформ

Як повідомляв Укрінформ, 13 квітня на позачерговому засіданні виконкому Одеської міської ради було ухвалене рішення прибрати з Пам'ятного знаку міст-побратимів та міст-партнерів Одеси на Думській площі покажчики міст Волгоград, Москва, Ростов-на-Дону, Санкт-Петербург і Таганрог.

Мер Одеси Геннадій Труханов акцентував: він не сумнівається, що місця, що звільнилися, займуть дружні міста, за підтримки яких Україна обов'язково виграє цю війну.

Читайте також: У Рівному зняли з постамента радянську САУ

24 лютого президент росії путін оголосив початок повномасштабного вторгнення в Україну. російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-