На Миколаївщині налагодили виробництво бронепластин та «буржуйок» з розгромленої техніки ворога

На Миколаївщині налагодили виробництво бронепластин та «буржуйок» з розгромленої техніки ворога

Фото, відео
Укрінформ
На Миколаївщині підприємці налагодили виробництво бронепластин для бронежилетів та «буржуйок» з розгромленої техніки ворога.

Про це у Телеграмі написала голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва, передає Укрінформ.

«Увесь металобрухт окупантів, який розбили наші ЗСУ, буде використаний у боротьбі проти орків. Техніка, яка може бути відновлена, буде служити ЗСУ. А та, яка не підлягає ремонту, пішла на не менш важливі цілі. Миколаїв – місто з промисловими традиціями, де добре вміють працювати з металом. Наші підприємці вже налагодили виробництво з розгромленої техніки ворога бронепластин для броніків, «буржуйок» та ін.», - написала Замазєєва.

Також, за її словами, миколаївські швеї шиють плитоноски для цих пластин, тож у результаті продукція виходить повністю "Made in Mykolaiv".

Гумштаб Миколаївщини на сьогодні вже має «замовлення» від декількох підрозділів на «броніки», і найближчим часом захисники їх отримають.

Замазєєва також зазначила, що «явки та паролі» з метою безпеки не називає.

Як повідомлялося, 24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Фейсбук Ганна Замазєєва

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-