У Львові попрощалися з керівником осередку «Правого сектору» Бобаничем, що загинув під Ізюмом

У Львові попрощалися з керівником осередку «Правого сектору» Бобаничем, що загинув під Ізюмом

Фото
Укрінформ
У Львові попрощалися із керівником обласного осередку партії «Правий сектор», заступником командира ДУК ПС Тарасом Бобаничем («Хаммер»), який загинув 8 квітня під Ізюмом.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, передає Укрінформ.

«Провели Тараса в останню путь. Спи спокійно, друже. Помстимось за тебе і за кожного нашого загиблого захисника!» - написав Козицький.

Прощання відбулося в гарнізонному храмі Святих апостолів Петра і Павла у Львові. 33-річного Бобанича поховали на Полі почесних поховань Героїв на Личаківському цвинтарі.

У Львові попрощалися з керівником обласного осередку «Правого Сектору» Тарасом Бобаничем / Фото: Альона Николаєвич, Укрінформ

Тарас Бобанич народився у Трускавці. Закінчив юридичний факультет Львівського державного університету внутрішніх справ. Восени 2013 року долучився до "Правого сектору", брав участь у Революції гідності. Керував силовим блоком Правого сектору на Львівщині. З липня 2014 року – командир 2-го запасного батальйону Добровольчого українського корпусу «Правий сектор», який було переформовано у 2-гу резервну сотню ДУК ПС.

Читайте також: Як на долоні: наслідки «руского міра» з висоти пташиного польоту

24 лютого президент росії путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Альона Николаєвич, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-