В Одесі затримали чоловіків, які фотографували блокпост і листувалися з загарбниками

В Одесі затримали чоловіків, які фотографували блокпост і листувалися з загарбниками

Укрінформ
В Одесі правоохоронці затримали групу чоловіків, які фотографували один з блокпостів, а також листувалися з представниками збройних сил російської федерації.

Про це повідомила кореспонденту Укрінформу речниця патрульної поліції Одеської області Алла Марченко.

«Правоохоронці зупинили поблизу одного з блокпостів територіальної оборони автомобіль, в якому перебували троє чоловіків. Вони фіксували на камери мобільних телефонів роботу цього блокпосту. А при перевірці телефонів затриманих виявлено їх реєстрацію у російських групах соцмереж та активне листування з представниками військових служб рф», - зазначила вона.

За словами Марченко, також під час патрулювання території, прилеглої до залізничного вокзалу, поліцейські виявили чоловіка, який поводився зухвало. У месенджерах його телефона теж виявлено групи, через які передають інформацію російським загарбникам.

Читайте також: Не можна виключати, що Київ та Одеса будуть напрямками наступних атак росії - Денисенко

Наразі затримані дають пояснення слідчим правоохоронних органів. За здійснення фото- і відеозйомки блокпостів під час воєнного стану, а також об'єктів інфраструктури винуватцям загрожує кримінальна відповідальність. 

Як повідомлялося, загарбники намагаються різними способами, передусім застосовуючи безпілотники та засилаючи диверсантів, здійснювати розвідку на території Одещини, вишукуючи цілі для нанесення ракетних та авіаударів. Але підрозділи НПУ та ЗСУ ефективно протидіють противнику.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-