Лікарні Львова отримали «швидкі» від ЮНІСЕФ

Лікарні Львова отримали «швидкі» від ЮНІСЕФ

Укрінформ
Перше медичне об’єднання Львова отримало два автомобілі швидкої медичної допомоги від ЮНІСЕФ.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради, передає Укрінформ.

«Ці швидкі укомплектовані найнеобхіднішим для комфортного перевезення хворого: є монітор пацієнта, киснева маска, дефібрилятор, каталка. Це підсилить роботу лікарень і надання невідкладної допомоги», - йдеться у повідомленні.

Раніше ЮНІСЕФ передав Першому медичному об’єднанню Львова укомплектовані медичні набори з ліками, а також навчально-розважальні комплекти для покращення психоемоційного стану маленьких пацієнтів. Тут щодня лікують і рятують життя українців, зокрема, і дітей, які внаслідок ворожих обстрілів зазнають поранень і травм.

Читайте також: У Херсон змогли доправити діагностичні системи для перевірки донорської кровіволонтерка

Як повідомляв Укрінформ, ЮНІСЕФ додатково виплачуватиме гроші вразливим категоріям населення, зокрема, внутрішнім переселенцям, багатодітним родинам із маленькими дітьми, родинам із дітьми з інвалідністю, які постраждали внаслідок військових дій. Вони отримають по 2200 грн на кожного члена сім’ї. Зараз працюватимуть над тим, аби заявку для отримання допомоги від ЮНІСЕФ можна було подавати через "Дію".

24 лютого росія розпочала війну проти України, російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-