З-під Харкова евакуюють коней дитячо-юнацької спортивної школи

З-під Харкова евакуюють коней дитячо-юнацької спортивної школи

Фото
Укрінформ
З міста Дергачі під Харковом евакуюють коней із дитячо-юнацької спортивної школи, яку залишило керівництво напризволяще.

Про це повідомляє у Фейсбуці громадська організація UAnimals, передає Укрінформ.

«Допомагаємо фінансово з евакуацією коней Дергачівської дитячо-юнацької кінно-спортивної школи. Наразі вже вдалося вивезти дев'ять коней. Історія цих тварин печальна — ця державна конюшня знаходиться під Харковом, де тривають постійні бомбардування. Коні нажахані, та постійно є ризик бути обстріляними окупантами», - йдеться у повідомленні.

За даними громадської організаці, керівництво школи виїхало та не займається вивезенням тварин, з ними залишилися лише тренерка та конюх, які й організовують порятунок.

Частину коней по одному люди евакуйовували своїми силами, проте це дуже витратна справа, наразі UAnimals фінансує порятунок решти коней.

Читайте також: З екопарку під Харковом вивезли чотирьох ведмедів, корів та оленя

Як повідомлялося, Харківському дельфінарію «Немо» не вистачає коштів на рибу та вітаміни для тварин, колектив просить придбати квитки чи перерахувати кошти.

У Харкові тривають обстріли житлових кварталів, містян просять не виходити на вулицю навіть за відсутності сигналу повітряної тривоги.

24 лютого президент рф путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Фейсбук UAnimals

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-