У Бородянці демонтують вісім зруйнованих рашистами багатоповерхівок

У Бородянці демонтують вісім зруйнованих рашистами багатоповерхівок

Відео
Укрінформ
У селищі Бородянка Київської області демонтують вісім зруйнованих багатоповерхових будинків.

Як передає Укрінформ, про це голова гуманітарного штабу Київської обласної державної адміністрації Олексій Кулеба повідомив у Телеграмі.

«У Бородянці вісім зруйнованих багатоповерхових будинків доведеться демонтувати - вони не підлягають ремонту чи реконструкції», - заявив Кулеба.

Він зазначив, що наразі в селищі працює близько 300 рятувальників та велика кількість волонтерів. Також цілодобово триває процес розмінування територій.

«Бородянка повертається до життя. Це життя вже ніколи не буде таким як було раніше. Але ми робимо усе, аби якнайшвидше зробити селище безпечним та відновити комунікації, які необхідні для комфортного життя», - заявив Кулеба.

Читайте також: Мінветеранів: у Бородянці окупанти знищили реабілітаційний центр, є загиблі

Як повідомляв Укрінформ, у Київській області основні зусилля щодо розбирання завалів кинуті на Бородянку.

4 квітня генеральний прокурор Ірина Венедіктова заявляла, що у Бородянці може бути найгірша ситуація із жертвами серед мирних жителів.

24 лютого президент рф путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Vadim Ghirda

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-