Коломия відправляє будівельників й техніку на Київщину відновлювати міста та села

Коломия відправляє будівельників й техніку на Київщину відновлювати міста та села

Укрінформ
З Коломиї відправляють дві будівельні бригади і техніку для відновлення міст і сіл Київщини, які постраждали через окупацію російських військ.

Про це в ефірі місцевої телерадіокомпанії "НТК" повідомив народний депутат України Андрій Іванчук, передає Укрінформ.

«Ми зараз формуємо дві будівельні бригади, які відправляємо на Київщину. Також уся необхідна техніка та польова кухня відправляються у ті міста, які найбільше постраждали від військових дій росії», - зазначив Іванчук.

За його словами, Київщина сьогодні найбільше потребує допомогу в робочій силі, фахових будівельниках "для розбирання завалів, ремонтів і реального повернення життя". Відтак, разом з будівельниками з Коломийщини відправлять бульдозери й екскаватори на гусеничному ходу, навантажувачі, трактори, ножиці, відбійні машини та іншу техніку.

Читайте також: У деокуповані райони Київщини радять повертатись не раніше кінця травня

Як повідомляв Укрінформ, Житомирщина постачає будівельні матеріали для зведення мосту через річку Ірпінь замість підірваного під час наступу військ рф.

24 лютого росія розпочала новий етап війни проти України, ворог здійснює масовані обстріли й бомбардування мирних українських міст та селищ. На боротьбу із загарбниками піднявся весь народ України. ЗСУ і Сили територіальної оборони зупинили наступ ворога та завдають йому великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-