Критичну інфраструктуру на Київщині планують відновити до кінця травня

Критичну інфраструктуру на Київщині планують відновити до кінця травня

Укрінформ
Відновлення критичної інфраструктури у Київській області планується завершити до кінця травня.

Про це розповів голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк, передає Укрінформ

"Хоча найактивніші бої зараз відбуваються на Сході та Півдні України, ми маємо бути готовими до будь-якого розвитку подій. Понад місяць населені пункти трьох районів Київської області фактично знаходилися в епіцентрі бойових дій", - наголосив він. 

За словами Павлюка, наразі першочергова мета – якнайшвидше відновити та налагодити мирне життя на території всієї Київщини.

Читайте також: У деокуповані райони Київщини радять повертатись не раніше кінця травня

"Тут має ставати до роботи малий та середній бізнес, великі підприємства. Щоб мешканці мали змогу повертатися до власних домівок, маємо план з відновлення критичної інфраструктури. Перший етап повинні завершити у квітні, другий – до кінця травня", - наголосив він.

Як повідомляв Укрінформ, 2 квітня в Міноборони повідомили, що вся Київська область визволена від російських загарбників. У населених пунктах проводиться зачистка і розмінування, після чого комунальні служби почнуть відновлювати критичну інфраструктуру.

Жителів Київщини, які виїхали з регіону, закликають поки що не повертатися до своїх домівок, поки не буде офіційних повідомлень про безпечність території.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-