Загарбники намагаються відновити залізничні мости в районі Сватового

Загарбники намагаються відновити залізничні мости в районі Сватового

Фото
Укрінформ
Російські загарбники намагаються відновити залізничні мости в районі Сватового на Луганщині і постійно обстрілюють всю територію області.

Про це у Телеграмі повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, передає Укрінформ.

«Ворожі війська продовжують інтенсивне застосування авіації і тактичних ракетних комплексів. Протягом дня окупанти намагалися покращити тактичне положення в районах населених пунктів Попасна, Степне, Рубіжне та Нижнє. Успіху не мали. Інженерні підрозділи збройних сил російської федерації намагаються відновити залізничні мости в районі Сватового», - зазначив очільник області.

За його словами, внаслідок потужних обстрілів Сєвєродонецька, Рубіжного, Кремінної, Новодружеська пошкоджено 17 об’єктів, 8 приватних житлових будинків, 6 господарчих споруд, 1 об’єкт інфраструктури.

Як повідомлялося, Луганщина постійно зазнає ударів з боку російської загарбницької армії різною зброєю - системами залпового вогню «Торнадо - С», «Град», авіабомбами та ін. У регіоні зруйновано багато житлових будинків, об’єктів інфраструктури, навчальних закладів, пошкоджені всі лікарні.

Читайте також: Кладовища прямо у містах: Гайдай розповів, як на Луганщині ховають вбитих військами рф

24 лютого президент росії путін розпочав широкомасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-