Вночі росіяни здійснили три ракетних удари по Миколаєву та області

Вночі росіяни здійснили три ракетних удари по Миколаєву та області

Укрінформ
Вночі росіяни здійснили три ракетні удари по Миколаєву та області. За попередніми даними, жертв немає.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у зведеній інформації обласних військово-цивільних адміністрацій про ситуацію в регіонах України станом на 8:00.

Після обстрілів встановлюються ушкодження об'єктів інфраструктури. Працювала ППО, уламки ракет потрапили до лісового масиву. Станом на 23.30 пожежа була локалізована.

Вночі російські війська знову вели артилерійські обстріли Харкова, наявність постраждалих встановлюється. У Харківській області найгарячішим напрямком залишається Ізюм, ідуть бої.

У Луганській області в Лисичанську, Сєвєродонецьку, Золотому, Кремінній внаслідок ворожих обстрілів зазнали ушкоджень багатоповерхівки та приватні будинки. В районі Кремінної горіла суха трава. На 11 квітня призначено шість додаткових евакуаційних поїздів з Луганщини і Донеччини.

Читайте також: Уцілілих об’єктів інфраструктури на Луганщині не залишилося – Гайдай

У Донецькій області російські загарбники обстрілюють Авдіївку, Вугледар, Мар'їнку, Новолуганське. Пошкоджені багатоповерхівки й приватне житло. На даний час відомо про щонайменше одного загиблого і двох поранених.

У Херсонській області тривають вибухи та обстріли. Сили росіян зосереджені в окупованих селах Херсонщини. Область перебуває на межі гуманітарної катастрофи. Жодну допомогу ворог не пропускає.

Читайте також: Великий ризик для кожного учасника: у Херсоні загарбники розігнали черговий мітинг

Водночас відносно спокійно ніч минула у Волинській, Закарпатській, Рівненській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Львівській, Хмельницькій, Київській, Одеській, Дніпропетровській, Запорізькій, Вінницькій, Тернопільській, Кіровоградській, Житомирській, Черкаській, Чернігівській, Полтавській та Сумській областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-