На Запоріжжі бійці тероборони захопили російську бронемашину

На Запоріжжі бійці тероборони захопили російську бронемашину

Фото
Укрінформ
Поблизу Гуляйполя Запорізької області бійці тероборони захопили російську броньовану машину піхоти (БМП-3).

Як передає Укрінформ, про це Регіональне управління Сил територіальної оборони "Схід" Збройних сил України повідомляє у Фейсбуці.

Неподалік від Гуляйполя бійці одного з підрозділів Запорізької окремої бригади територіальної оборони витягли з річки БМП-3 “другої армії світу”. У теробороні підкреслюють, що звільнення населеного пункту від росіян було настільки динамічне, що "орки кинулись у різнобіч, хто на чому міг".

"Ворожа “бешка” була близькою до досягнення омріяної тактичної цілі – втекти манівцями. Однак наші хлопці влучили їй у тильну частину. Екіпаж наковтався української водиці, а машина тепер наша!", - зазначив учасник бою з позивним “Охрим”.

Із річки російську БМП-3 витягли за допомогою двох американських тракторів “Джон Дір” – бійцям допомогли місцеві фермери.

"Броньована машина – “шедевр” російської “оборонки” – декілька діб пускала бульки у воді, проте, за словами спеціалістів ремонтного підрозділу, двигун з ладу не вийшов. Зараз “броню” відправлено на ремонт. Найближчим часом вона працюватиме вже на Збройні Сили України", - наголосили в теробороні.

Як повідомляв Укрінформ, 9 квітня українські захисники захопили кілька ворожих БТР та гармату МСТА-Б. Як наголосили в Командуванні Сил Спеціальних операцій ЗСУ, захоплена гармата разом із боєкомплектом буде прекрасно справлятись із завданням зі знищення російських загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-