Столична компанія запускає пошиття військової форми на Прикарпатті

Столична компанія запускає пошиття військової форми на Прикарпатті

Відео
Укрінформ
На Прикарпатті в місті Долина розпочинає виробництво столична компанія «Дукор», яка шитиме військову форму.

 Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив Долинський міський голова Іван Дирів, передає Укрінформ.

«Київська багатопрофільна компанія «Дукор» уже в Долині. Підприємство, зокрема, має намір розпочати пошиття військової форми одягу та найбільш затребуваних на сьогодні інших необхідних речей», - зазначив Дирів.

За його інформацією, столична компанія має для цього ресурс і бажання бути корисною для країни.

Сам керівник компанії «Дукор» Богдан Думенко у Фейсбуці розповів, що вже перевезли пошивний цех. Виробництво дитячих майданчиків поки не вдалося доставити в Долину.

«Починати будемо шити для військових і переселенців. Ми починаємо шити військовий одяг, вже закупили перші рулони тканини», - поінформував Думенко.

У планах підприємства - також виробництво і продаж дитячих і спортивних товарів, обладнання, вуличних меблів, м’яких модулів.

Як повідомлялось, українські підприємства, які знаходяться у зоні активних бойових дій, можуть отримати державну допомогу в переміщенні своїх потужностей до західної України. Для цього запущено програму з релокації українських виробництв за підтримки держави.

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Її війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Фейсбук Богдан Думенко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-