У пункті «Рава-Руська»  - найбільші черги на виїзд з України

У пункті «Рава-Руська» - найбільші черги на виїзд з України

Укрінформ
Найбільші черги на виїзд з України станом на 12:00 10 квітня спостерігаються в пункті пропуску «Рава-Руська», що на кордоні з Польщею.

Як передає Укрінформ, про це Західне регіональне управління Держприкордонслужби України - Західний кордон повідомляє у Фейсбуці.

За даними ДПСУ, на кордоні з Польщею в пункті пропуску «Рава-Руська» на виїзд очікують 60 легкових автомобілів і 17 автобусів, пішоходів у черзі немає.

У пункті «Краківець» на виїзд очікують 30 легковиків й 11 автобусів, у «Шегині» - 30 легкових і 10 автобусів, пішоходи відсутні.

У «Грушеві» на виїзд чекають 10 легкових автомобілів, автобусів і пішоходів немає.

У пунктах пропуску «Ягодин», «Устилуг», «Угринів» і «Смільниця» без черг.

На кордоні зі Словаччиною в пункті пропуску «Ужгород» на виїзд очікують 35 легкових автомобілів, автобусів і пішоходів у черзі немає.

У «Малому Березному» і «Малих Селменцях» черги відсутні.

На кордоні з Угорщиною в пункті «Тиса» на виїзд чекають 30 легкових автомобілів, автобусів немає, пропуск пішоходів не здійснюється.

У «Дзвінковому», «Косино» і «Лужанці» без черг. У пункті «Вилок» на виїзд очікують 10 легкових автомобілів, пішоходів немає.

На кордоні з Румунією та Молдовою черги відсутні.

Читайте також: Прикордонники назвали пункти пропуску з найбільшими чергами

Як повідомляв Укрінформ, протягом 9 квітня західні кордони України з Європейським Союзом та Молдовою перетнули понад 73 тисячі людей.

Фото: varianty.lviv.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-