Вночі ЗСУ знищили велику колону ворожої техніки, яка прямувала в Ізюм

Вночі ЗСУ знищили велику колону ворожої техніки, яка прямувала в Ізюм

Відео
Укрінформ
Вночі ЗСУ знищили велику колону ворожої техніки та живої сили, яка рухалася в Ізюмському напрямку.

Про це в Телеграмі повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Сьогодні вночі чергові успіхи здобули наші військові ЗСУ - знищена велика колона ворожої техніки та живої сили, які прямували в сторону Ізюма. Також у Вільхівці Збройні Сили України повністю завершили зачистку території», - повідомив Синєгубов.

За його інформацією, триває евакуація з районів, де можлива активізація бойових дій. Зокрема, з Лозової вже виїхало близько 20 тисяч людей.

Читайте також: В Україні вже знищили 19 300 військових рф, 722 танки й 152 літаки

Також в області посилюється доставка гуманітарної допомоги до територіальних громад, зазначив голова ОВА. Усіх волонтерів, хто має змогу допомагати, він просить звертатися до органів місцевого самоврядування та РДА.

Як повідомляв Укрінформ, міський голова Харкова Ігор Терехов повідомив, що 8-9 квітня в місті фіксується застосування армією рф нового виду озброєння – боєприпасів, які спускаються на парашутах.

24 лютого президент рф путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-