Пенсіонерці з Прикарпаття, яка надіслала у Харків саджанці дерев, на знак подяки відправлять квіти

Пенсіонерці з Прикарпаття, яка надіслала у Харків саджанці дерев, на знак подяки відправлять квіти

Аудіо
Укрінформ
Пенсіонерці з Бурштина Івано-Франківської області, яка надіслала до Харкова саджанці фруктових дерев, відправлять саджанці квітів.

Про це повідомила у Фейсбук пресслужба Харківської міської ради, передає Укрінформ.

«КП «Харківзеленбуд» на знак подяки збирається надіслати саджанці квітів Надії Крупенич - мешканці міста Бурштин (Івано-Франківська область), від якої до Харкова надійшла посилка з саджанцями фруктових дерев та гібіскусами», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що працівники підприємства зателефонували пенсіонерці та подякували за подарунок. Крім того, домовилися, що восени обміняються з нею саджанцями фруктових дерев.

«Наші співробітники подбають про ваші саджанці, і ми обов’язково висадимо їх у центрі міста як символ єднання нашої країни. Це дуже підтримує наших співробітників та жителів міста. А на знак вдячності та поваги ми надішлемо вам саджанці квітів», - сказав жінці прессекретар КП «Харківзеленбуд» Олексій Комяков.

Сама ж Надія Крупенич зазначила, що у такий спосіб хотіла подарувати людям частинку радості, бо розуміє, наскільки харків’янам зараз важко.

Читайте також: У Харкові зі зруйнованого будинку дістали кота, який провів під завалами два тижні

Як повідомлялося, 4 квітня харків'янин Андрій Ільгов написав у Фейсбуці, що в поштовому відділенні Бурштина зустрів заплакану пенсіонерку, яка хотіла відправити в Харків саджанці, але не знала, яку адресу вказати. Жінка вирішила допомогти місту з озелененням після того, як по телевізору почула міського голову Харкова Ігоря Терехова. Ільгов підказав жінці вказати отримувачем Харківську міську раду, і 8 квітня посилку доставили.

Фото: Фейсбук Андрій Ільгов

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-