У Харкові зі зруйнованого будинку дістали кота, який провів під завалами два тижні

У Харкові зі зруйнованого будинку дістали кота, який провів під завалами два тижні

Фото, відео
Укрінформ
У Харкові рятувальники під час розбирання зруйнованого будинку знайшли кота, який провів під завалами два тижні, пухнастого вже прихистили небайдужі.

Про це повідомила у Фейсбуці пресслужба Головного управління ДСНС України у Харківській області, передає Укрінформ.

«Дев’ятого квітня рятувальники виїздили на розбирання завалів у житлову 5-поверхівку, що в Індустріальному районі міста Харкова. Два тижні тому ворог завдав ракетного обстрілу по житлових будівлях. Зруйновані були сходові клітки, дах та квартири на 4-му та 5-му поверхах будинку. Рятувальники, розбираючи завали, помітили за диваном у квартирі на 4-му поверсі кота», - йдеться у повідомленні.

Тварина була налякана, брудна та голодна. Рятувальники дістали котика з-під завалу та передали жінці, яка проживає у вцілілій квартирі на другому поверсі. «Наразі кіт у безпеці, нагодований та чекає на своїх господарів», - зазначили рятувальники.

Читайте також: Харківського кота Степана номінували на світову премію блогерів

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-