Харківського кота Степана номінували на світову премію блогерів

Харківського кота Степана номінували на світову премію блогерів

Фото
Укрінформ
Популярного кота-блогера Степана, який через війну змушений був виїхати з рідного Харкова до Франції, номінували на світову премію блогерів «World Influencers and Bloggers Awards 2022».

Про це повідомляється на сторінці Степана в Інстаграмі, передає Укрінформ.

«Я хотів би поділитися з вами новиною. Я номінований на найпрестижнішу нагороду в індустрії впливових людей - World Influencers and Bloggers Awards 2022», - йдеться у повідомленні.

Оголошення переможця відбудеться 18 травня у Каннах.

На офіційній сторінці премії зазначили, що зібрані кошти будуть відправлені на допомогу дітям, які постраждали від російсько-української війни в Україні

Як повідомлялося, популярний кіт-блогер Степан, який через війну змушений був виїхати з рідного Харкова до Франції, зібрав понад 10 тис. дол. для зоозахисних організацій і Миколаївського зоопарку.

24 лютого президент росії путін оголосив війну Україні та розпочав масштабне вторгнення. Війська рф обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-