Мер Олешек запевняє, що загарбники поки не призначатимуть свого ставленика

Мер Олешек запевняє, що загарбники поки не призначатимуть свого ставленика

Відео
Укрінформ
Загарбники поки що відмовилися брати на себе відповідальність за життєзабезпечення Олешок Херсонської області, де раніше звільнилися всі заступники міського голови.

Про це повідомив у відеозверненні міський голова Олешок Євген Рищук, який знаходиться на контрольованій ЗСУ території, передає Укрінформ.

«О 10-й годині збирали представники російської федерації наших заступників (заступників міського голови Олешок – ред.), поставили умову, що хтось має очолити місто, вони будуть ним координувати рух, враховуючи, що всі заступники написали заяви на звільнення. Їм пояснили, що і без них все поки що працює: ...сміття вивозиться, хліб печеться, патруль працює. Після недовгих «переговорів» ними (окупантами – ред.) було прийнято рішення поки що відсторонитися в плані управління», - сказав Рищук.

За його словами, він як і раніше координуватиме питання життєдіяльності міста.

Як повідомляв Укрінформ, міський голова Олешок Євген Рищук 6 квітня залишив Херсонщину. Щоб не співпрацювати із загарбниками, звільнилися секретар міської ради та заступники голови Олешок.

Читайте також: Мер Олешок Херсонської області покинув територію області

Російські загарбники викрадають мирних жителів області, серед яких журналісти, керівники громад, депутати, активісти.

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Її війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-