Ворог обстрілює Луганщину: у Сєвєродонецьку загинула жінка, в Рубіжному - є поранені

Ворог обстрілює Луганщину: у Сєвєродонецьку загинула жінка, в Рубіжному - є поранені

Укрінформ
Російські загарбники обстрілюють Луганщину, в результаті чого в суботу в Сєвєродонецьку загинула жінка, четверо людей були поранені в Рубіжному.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Зранку орки взялися за свою улюблену справу - розстрюють житлові квартали мирних міст. У Рубіжному внаслідок обстрілу житлового будинку поранено чотири людини… У Сєвєродонецьку в старому районі міста виявлено загиблу жінку», - написав очільник області.

Він зазначив, що у Лисичанську палає багатоповерхівка, АЗС та підприємство, і гасіння не можливе через обстріли.

Читайте також: Агресор штурмує Попасну та Рубіжне, намагаючись зайти вглиб міст, проте зазнає втрат

Гайдай звернувся до мешканців області з проханням не допомогати ворогу з інформацією. «Шановні місцеві телеграм-канали, останнє китайське попередження, жодних адрес, жодних фото чи відео, які можуть розкрити розташування об‘єктів, які потрапили під обстріл! Не ставайте корегувальниками вогню», - наголосив він.

Як повідомлялося, Луганщина постійно зазнає ударів з боку російської загарбницької армії різною зброєю - системами залпового вогню «Торнадо - С», «Град», авіабомбами та ін. У регіоні зруйновано багато житлових будинків, пошкоджені всі лікарні.

24 лютого президент рф путін розпочав широкомасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-