Агресор штурмує Попасну та Рубіжне, намагаючись зайти вглиб міст, проте зазнає втрат

Агресор штурмує Попасну та Рубіжне, намагаючись зайти вглиб міст, проте зазнає втрат

Укрінформ
Російський агресор на Луганщині штурмує Попасну та Рубіжне, намагаючись зайти вглиб міст, проте зазнає втрат і в живій силі, і в техніці.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Орки штурмують Попасну та Рубіжне, рашисти намагаються зайти вглиб міст, проте несуть втрати», - написав очільник області.

Він розказав, що бої продовжуються в Попасній і Рубіжному, «але не може ворог продавити нашу оборону, залишає там десятки трупів, техніку свою, але все одно вони лізуть і лізуть».

За словами Гайдая, загарбники наразі накопичують сили для наступу і збільшують кількість обстрілів всієї області.

«Лінія фронту за ніч не змінилася. Водночас росіяни закидали снарядами Сєвєродонецьк та Гірську громаду. Обласний центр почали обстрілювати за поквартальною системою», - зазначив керівник ОВА.

Він також повідомив, що критична інфраструктура на Луганщині майже не функціонує, і з цим питанням ситуація буде тільки погіршуватися, ремонтувати вже нічого. І закликав всіх мешканців, які ще залишаються в області, евакуюватися.

«Скориговано маршрути для евакуації. Бережіть себе!», - наголосив Гайдай.

Як повідомлялося, Луганщина постійно зазнає ударів з боку російської загарбницької армії різною зброєю - системами залпового вогню «Торнадо - С», «Град», авіабомбами тощо. У регіоні зруйновано багато житлових будинків.

8 квітня на Луганщині із небезпечних населених пунктів, які постійно обстрілюють російські загарбники, евакуювали понад 1500 мирних жителів.

24 лютого президент рф путін розпочав широкомасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-