На Миколаївщині з початку війни загарбники пошкодили майже 2400 цивільних об’єктів

На Миколаївщині з початку війни загарбники пошкодили майже 2400 цивільних об’єктів

Укрінформ
На Миколаївщині внаслідок обстрілів російськими військами міст та сіл області пошкоджено частково або повністю 2391 цивільний об’єкт.

Про це повідомляє пресслужба ОВА у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Станом на 8 квітня з початку російського вторгнення на Миколаївщині пошкоджено частково або повністю 2391 цивільний об’єкт. З них 1774 - це об’єкти житлового фонду», - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що пошкоджено 23 медичні та 124 навчальні заклади, 43 о'бєкти культури, 18 промислових підприємств тощо.

Крім того, постраждало майже 300 об’єктів газо, електро, водо, теплопостачання.

Читайте також: Кім каже, що загарбників на Миколаївщині практично не лишилося

Станом на 8 квітня «Миколаївобленерго» проводяться ремонти на 12 підстанціях. За цей час припинено електропостачання, водопостачання, водовідведення в 83 населених пунктах (в одному – частково) Баштанського та Миколаївського районів.

Без газопостачання знаходяться 780 споживачів.

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок масштабного вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-